Close

Sobre Nosaltres

Biomassadosona és un projecte de OLEA MULTISERVEIS EMPRESA D'INSERSIÓ SL.

OLEA MULTISERVEIS EMPRESA D'INSERSIÓ SL és una empresa productora i comercialitzadora de biomassa i empresa de serveis i obres forestals.

EMC Software és la divisió de serveis tecnològics i de software de EMC Enginyeria i Gestió de projectes Ambientals SL i ofereix tot tipus de serveis informátics per a professionals i empreses. 

  • Serveis Web Integrals (págines web, allotjament, promoció online)
  • Comerç Online
  • Software Web i Windows a mida
  • Aplicacions amb SMS i codis QR 

 

EMC Enginyeria

EMC Enginyeria és la divisió d'enginyeria i arquitectura de EMC Enginyeria i Gestió de Projectes Ambientals SL i ofereix tot tipus de serveis d'enginyeria i consultoria per a empreses, l'administració pública i particulars.
  • Enginyeria forestal i tecnologia de la fusta
  • Construcció sostenible
  • Eficiència energètica

 

XARXA D'EMPRESES COL·LABORADORES:

- TREBALLS FORESTALS SALVADOR CORTINAS OLIVERAS 

- TREBALLS FORESTALS JOAN NOGUÉ

- ENERBIO

- SBI EBEPELLET

- BIOLLENYA

- FORESTAL IMPORTARBRE SLU és una empresa amb seu a L’Esquirol - Santa Maria de Corcó amb una tradició familiar de 3 generacions dedicades al sector forestal. Des de la seva fundació l’empresa s’ha dedicat a l’explotació forestal sostenible i al serrat de la fusta per diversos usos. Des de fa dues dècades l’empresa va ampliar el negoci al sector de la biomassa a França i més recentment a casa nostra. Actualment, FORESTAL IMPORTARBRE SLU disposa d’stock de biomassa d’altíssima qualitat

 A)  Explotacions forestals: executem treballs silvícoles per la gestió forestal sostenible de finques, prevenció d’incendis forestals, millora de pastures, gestió del paisatge, etc.

 B)  Producció i distribució de biomassa: Preparació de biomassa forestal de qualitat obtinguda de la gestió forestal sostenible (A) + (Assecat de fusta en roll + Estellat + Assecat d’estella + Cribat + transport)

Empresa certificada amb l’etiqueta PEFC de Gestió Forestal Sostenible i Cadena de Custòdia de Productes Forestals.

Certificació de gestió forestal sostenible PEFC