Close

Detalls de Producte

P2. Palet de 77 sacs 15kg de pellet marca ENERBIO

Palet de 77 sacs de 15kg de pellet de la marca ENERBIO. Palet de 1.155Kg de pes. Preu per sac de 3'60€ Preu del Palet 277,20€ Preus sense Iva. Transport no inclòs, 51,24€ Iva no inclòs.
277,20€ IVA no inclòs

 

Condicions:

  • El producte consisteix en   1 Palet de 77 sacs  (1.155kg).
  • Descàrrega un peu de carrer (baixa planta) accessible bou amb. Altres sistemes de Descàrrega consultar precios En (Descàrrega amb grua, plataforma elevadora, etc).
  • Les hores extres de camions degudes de l'ALS problemes d'Accessibilitat i és Descàrrega facturaran Una part.

Per tal de garantir la calidad del sediment, a nivell europeu S'HAN introduit unes normes per als, Combustibles de Biomassa Sòlida i S'HAN establert uns Requisits mitjançant el   Certificat ENPlusA1  , que permeten assegurar ONU Nivell d'Alta Qualitat dels constants grànuls, Aixi com a Do proces de producció i logística. Aquesta és la Qualitat del Segell, sinònim de Baix nivell d'emissions i d'alt valor energètic.

Un tenim ENERBIO La Certificació   ENPlusA1 Tant com, com ara l'ONU Fabricants 1 DISTRIBUÏDORS  . Actualment hi ha 17 Empreses certificades ENplus A1 1 Espanya com 1 Fabricants, i uns 10 com 1 DISTRIBUÏDORS. 
Paral·lelament, com Una garantia de la gestió forestal responsable, la nostra prima matèria, la serradura, està certificada FSC. AQUESTA Certificació ofereix l'seguridad ALS Nostres clients Que vers a els productes forestals Que utilitzem, procedeixen de Boscos gestionats amb Sostenibilitat.


D'AQUESTA Manera, des d'ENERBIO considerem Que tanquem EL cercle de Qualitat mitjançant a els CERTIFICACIONS:   PEFC, ENplus A1 com ara Fabricants de les Nacions Unides i ENplus A1 com 1 DISTRIBUÏDORS.

 

 A mes à mes, a Nostre Laboratori   analitzem 1 diari La qualitat del producte Nostre   més enllà de les exigències de la Certificació, i És La línia d'innovació Que caracteritza ENERBIO, Propostes estudiem noves per poder oferir ALS Nostres clients.

 

Categories