Close

Bloc

Jornada formativa. Visita Serradora Boix - divendres, 23 / març / 2018

Jornada formativa. Visita Serradora Boix

Comentaris (0)
Reparació tanques - divendres, 23 / març / 2018

Reparació tanques

Comentaris (0)
Neteges i Tala - divendres, 23 / març / 2018

Neteges i Tala

Comentaris (0)
FEM FUTUR - divendres, 23 / març / 2018

El projecte "Fem Futur" que la nostra empresa Multiserveis Olea Empresa d'Inserció SL. va començar a finals del any 2016. Durant l'any 2017 es va anar consolidant i continua molt viu i actiu aquest any 2018.

Aquest projecte pretén formar a joves en situació d'atur o d'exclusió social en diferents especialitats professionals de l'àmbit forestal. S'ofereix als joves de la comarca d'Osona, una oportunitat de FUTUR que els permeti treballar "disposant d'un salari" des del primer dia de la seva formació, adquirir els coneixements necessaris per convertir-se en autèntics i valorats professionals del sector forestal. 

El projecte s'ha estructurat en diferents etapes, un procés progressiu en el temps. La més important és la FORMACIÓ DUAL, on el tutor/cap de colla, hi té un paper rellevant i cabdal. A través d'aquest expert   _recolzat pels nostres experts en integració social _ s'ofereix un acompanyament personalitzat tant tècnicament com humanament, a totes les persones contractades per l'empresa.  

Aquest passat any 2017 el projecte ja va tenir una forta embranzida. Nou persones contractades i es va treballar a 5 comarques diferents:  Osona, Ripollès, Vallès Oriental i Maresme.  Per diversos clients privats i també del sector públic ( Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Forestal Catalana, Ajuntament de Vic, Ajuntament de Taradell, entre d'altres )

Els resultats han estat molt positius atès que es van complir els objectius fixats en el pla d'empresa inicial i es comença aquest anys 2018 amb diversos enàrrecs de feina per executar.   

Comentaris (0)