Close

Bloc

Bloc

RSS
Fundació Obra Social " LA CAIXA"- dijous, 15 / novembre / 2018

PROJECTE “ FEM VIDA”  AMB COL.LABORACIÓ DE FUNDACIÓ OBRA SOCIAL “ LA CAIXA”

 Fundació Obra Social “ LA CAIXA”  ha col·laborat amb Fundació Projecte i Vida, en el projecte” FEM VIDA”  Aquest projecte va destinat a la integració laboral de joves amb dificultats d’exclusió social i laboral.  La base del projecte és  contractar  i formar  als participants en l’àmbit laboral forestal. La base és  la formació DUAL, tant pràctica com teòrica.  Amb la intervenció de Multiserveis Olea Empresa d’Inserció, com a mitjà per desenvolupar la contractació de les persones participants i donar la formació necessària en el treball forestal, amb la finalitat d’inserir aquestes persones en una empresa ordinària, un cop acabat el recorregut que té una durada de tres anys. Aquest projecte va començar a principis del 2017, i continua actualment.

La finalitat és donar oportunitats a persones de diferents perfils, que tenen o han tingut dificultat per aconseguir un lloc de treball. S’ofereix suport i acompanyament durant el període de formació dins l’empresa d’inserció. Les persones participants tenen un salari establert,  aprenen l’ofici forestal amb el treball directa a bosc,  hi ha una part de classes teòriques tant a dins l’empresa com en centres especialitzats. Durant tres anys els participants del projecte tenen l’oportunitat d’aprendre un ofici, que en aquests moments ofereix una gran oportunitat de feina real.

Comentaris (0)
Jornada formativa. Visita Serradora Boix - divendres, 23 / març / 2018

Jornada formativa. Visita Serradora Boix

Comentaris (0)
Reparació tanques - divendres, 23 / març / 2018

Reparació tanques

Comentaris (0)
Neteges i Tala - divendres, 23 / març / 2018

Neteges i Tala

Comentaris (0)
FEM FUTUR - divendres, 23 / març / 2018

El projecte "Fem Futur" que la nostra empresa Multiserveis Olea Empresa d'Inserció SL. va començar a finals del any 2016. Durant l'any 2017 es va anar consolidant i continua molt viu i actiu aquest any 2018.

Aquest projecte pretén formar a joves en situació d'atur o d'exclusió social en diferents especialitats professionals de l'àmbit forestal. S'ofereix als joves de la comarca d'Osona, una oportunitat de FUTUR que els permeti treballar "disposant d'un salari" des del primer dia de la seva formació, adquirir els coneixements necessaris per convertir-se en autèntics i valorats professionals del sector forestal. 

El projecte s'ha estructurat en diferents etapes, un procés progressiu en el temps. La més important és la FORMACIÓ DUAL, on el tutor/cap de colla, hi té un paper rellevant i cabdal. A través d'aquest expert   _recolzat pels nostres experts en integració social _ s'ofereix un acompanyament personalitzat tant tècnicament com humanament, a totes les persones contractades per l'empresa.  

Aquest passat any 2017 el projecte ja va tenir una forta embranzida. Nou persones contractades i es va treballar a 5 comarques diferents:  Osona, Ripollès, Vallès Oriental i Maresme.  Per diversos clients privats i també del sector públic ( Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Forestal Catalana, Ajuntament de Vic, Ajuntament de Taradell, entre d'altres )

Els resultats han estat molt positius atès que es van complir els objectius fixats en el pla d'empresa inicial i es comença aquest anys 2018 amb diversos enàrrecs de feina per executar.   

Comentaris (0)
NOUS PRODUCTES- dilluns, 14 / novembre / 2016

Us presentem els NOUS PRODUCTES disponibles per a la venda des de la plataforma de http://www.biomassadosona.com/biomassa

També trobareu altres productes ja consolidats a la web però ACTUALITZATS. 

Per qualsevol pregunta no dubteu en TRUCAR-NOS o enviar-nos un CORREU ELECTRÒNICinfo@biomassadosona.com 

 

- A1. Palet de 65 sacs de Pellets EBEPELLET- Catalunya. Preu 264.57€ sense IVA. 

- A2. Palet de 77 sacs 15kg de pellet marca ENERBIO - Catalunya. Preu 267.09€ sense IVA. 

- A3. Camió de llenya de Faig - Berguedà, Osona, Bages, Cerdanya i Ripollès. Preu 1222.23€ sense IVA. 

- A4. Camió de llenya de Roure- Berguedà, Bages, Osona i Ripollès. Preu 1333.34€ sense IVA. 

- A.5 Palet de sacs de 15kg de pellet-marca NAPARPELLET-Catalunya. Preu 285.5€ sense IVA. 

- A6. Palet de briquetes d'alzina circulars- Biollenya - Catalunya. Preu 342€ sense IVA. 

- A7. Big-Bag de pellet marca ENERBIO - Catalunya. Preu 262.5€ sense IVA. 

- A8. Llenya de roure estellada - Berguedà. Preu 155.6€ sense IVA. 

- A9. Llenya de faig estellada - Berguedà. Preu 144.45€ sense IVA. Tenim altres productes i serveis demaneu per ells!!!!!!

Equip de FEM FUTUR (projecte social solidari) !!!
Comentaris (0)
NEIX FEM FUTUR- dimecres, 9 / novembre / 2016

La Fundació Projecte i Vida i la Fundació Suport Social Solidari us presenten OLEA MULTISERVEIS EMPRESA D'INSERCIÓ SL i el projecte FEM FUTUR.

Properament us donarem més detalls d'aquest projecte social solidari. Una empresa al vostre servei dedicada a la producció i comercialització de biomassa i a l'execució de serveis i obres forestals.

 

Equip FEM FUTUR

 

Comentaris (0)
Gas Natural: una energia neta?- dimarts, 23 / octubre / 2012

Anys de campanyes publicitàries han fet que el gas natural sigui considerada per el gran públic com una energia neta. Si bé és veritat que la seva combustió desprèn menys gasos contaminants que altres combustibles fòssils, no deixa de ser una energia contaminant i no renovable. Igualment, com passa en altres combustibles fòssils, l'extracció i processat del gas natural és un procés altament agressiu per el medi natural.

El següent vídeo (en anglès subtitulat en castellà) ens explica els perills que suposa el fracking, una de les tècniques d'extracció del gas natural.

A Catalunya, podem aprofitar els recursos energètics locals, renovables i no contaminants, com la biomassa, per intentar frenar les explotacions de combustibles fòssils.  

Francesc Castells Vilalta
Departament tècnic
BIOMASSA D'OSONA

Etiquetes :  gas naturalfracking
Comentaris (0)
Quan la vida et dóna llimones, fes llimonada- dijous, 30 / agost / 2012

Un vell refrany canadenc diu que quan la vida et dóna llimones, fes llimonada. Així comença aquest interessant article publicat avui a The Economist, que parla sobre la solució que ha près el govern de British Columbia a Canadà per mobilitzar i donar ús als milions de metres cúbics de fusta morta presents als boscos d'Amèrica del Nord a causa de la plaga d'un escarabat.

http://www.economist.com/blogs/babbage/2012/08/building-materials

La construcció amb panells de fusta contralaminada ja fa anys que és una realitat i ja existeixen a Europa edificis de fins a 9 plantes construïts integrament amb fusta estructural. Ara el govern Canadenc ha posat les bases per potenciar la fusta com a material estructural i arribar a gratacels de fins a 20 plantes. 

Els hiverns suaus de l'última dècada una de les causes de la proliferació del devastador escarabat. 

Photo pine beetle wayside exhibit

Albert Castells Vilalta
Departament d'enginyeria forestal
BIOMASSA D'OSONA

Comentaris (0)
El canvi climàtic asseca roures i alzines- dijous, 16 / agost / 2012

Els efectes de l'extrema sequera són ben visibles als boscos osonencs. Les taques de roures secs s'extenen de forma alarmant als boscos del cabrerès i fins i tot les alzines comencen a assecar-se. El dèficit hídric acumulat, les altes temperatures i la baixa humitat ambiental estan causant efectes devastadors a extenses àrees de bosc. Les rouredes situades sobre sòls poc profunds són les que pateixen les conseqüències més greus.

Les alzines també han començat a assecar-se

L'augment de la temperatura i l'accentuació dels períodes de sequera extrema provocaran canvis importants als ecosistemes fent que les comunitats vegetals pròpies d'ambients més secs desplacin les comunitats vegetals mesòfiles cap a cotes més altes. 

 

Albert Castells Vilalta
Departament d'enginyeria forestal
BIOMASSA D'OSONA

Etiquetes :  Canvi climàticrouresalzinessequera
Comentaris (0)