Close

Detalls de Producte

P3. Big-Bag de pellet marca ENERBIO

Transport a la província de Barcelona Big bag de 1.200Kg de pes de pellet de la marca ENERBIO. Transport no inclòs.
265,00€ IVA no inclòs
262,50€ IVA no inclòs

 

Tarifes de transport per big bag

Província de Barcelona: 62 €

 

Per tal de garantir la calidad del Pellet, a nivell europeu S'HAN introduit unes normes per un Combustibles de Biomassa Sòlida i s'a establert uns Requisits Mitjançant el  Certificat ENPlusA1 , que permeten assegurar ONU nivell d'Alta Qualitat dels constant pellets, aixi com al su Procés de producció i logística. AQUEST és Qualitat Segell de sinònim de baix nivell d'emissions i d'alt Valora energètic.

A ENERBIO tenim La Certificació  ENPlusA1 Tant com, com ara un Fabricants 1 DISTRIBUÏDORS . Actualment hi ha 17 Empreses certificades ENplus A1 1 Espanya com a Fabricants, i uns 10 com 1 DISTRIBUÏDORS. 
Paral·lelament, com una garantia de la gestió forestal responsable, la nostra matèria prima, la serradura, està certificada FSC. AQUESTA Certificació ofereix l'seguridad ALS Nostres clients Que a els productes forestals Que utilitzem, procedeixen de Boscos gestionats amb Sostenibilitat.


D'AQUESTA manera, des d'ENERBIO considerem Que tanquem el cercle de calidad mitjançant els CERTIFICACIONS:  PEFC, ENplus A1 com ara un Fabricants i ENplus A1 com a DISTRIBUÏDORS.

 

 A mes à mes, a Nostre Laboratori  analitzem 1 diari La qualitat del producte Nostre  més enllà de les exigències de la Certificació, i és la línia d'innovació Que caracteritza ENERBIO, estudiem Propostes noves per poder oferir ALS Nostres clients.

Categories