Close

Detalls de Producte

P2. Palet de 77 sacs 15kg de pellet marca ENERBIO

Palet de 77 sacs de 15kg de pèl·let de la marca ENERBIO. Palet de 1.155Kg de pes. Preu per sac de 3,60€ IVA no inclòs. Preu Palet 277,20€ IVA no inclòs. Transport 51,24€ Iva no inclòs, comarca d'Osona i zones properes. Pugem el pèl·let al seu pis i l'endrecem (Consultar preu)
277,20€ IVA no inclòs


Condicions:

  • El producte consisteix en   1 Palet de 77 sacs  (1.155kg).
  • Descàrrega un peu de carrer (baixa planta) accessible. Pugem el pellet als pisos i l’endrecem (consultar preu) 
  • Altres sistemes de descàrrega consultar preus per (Descàrrega amb grua, plataforma elevadora, etc).
  • Les hores extres de camions degudes de als problemes d'accessibilitat per la  descàrrega es facturaran a part.

Per tal de garantir la qualitat  del sediment, a nivell europeu s'han introduït unes normes per als, Combustibles de Biomassa Sòlida i s'han establert uns requisits mitjançant el   Certificat ENPlusA1  , que permeten assegurar ONU Nivell d'Alta Qualitat dels constants grànuls, així com al procés de producció i logística. Aquesta és la Qualitat del Segell, sinònim de baix nivell d'emissions i d'alt valor energètic.

Un tenim ENERBIO La Certificació   ENPlusA1  com ara l'ONU Fabricants 1 DISTRIBUÏDORS  . Actualment hi ha 17 Empreses certificades ENplus A1 1 Espanya com 1 Fabricants, i uns 10 com 1 DISTRIBUÏDORS.  
Paral·lelament, com una garantia de la gestió forestal responsable, la nostra prima matèria, la serradura, està certificada FSC. Aquesta Certificació ofereix la seguretat als nostres clients de que els productes forestals que utilitzem, procedeixen de boscos gestionats amb sostenibilitat.


D'AQUESTA Manera, des d'ENERBIO considerem Que tanquem el cercle de Qualitat mitjançant  les CERTIFICACIONS:   PEFC, ENplus A1 com ara Fabricants de les Nacions Unides i ENplus A1 com 1 DISTRIBUÏDORS.

 

 A més à mes, al nostre Laboratori   analitzem diàriament la qualitat del nostre producte,   més enllà de les exigències de la Certificació, i és la línia d'innovació que caracteritza ENERBIO, estudiem noves propostes per poder oferir als Nostres clients.

Categories